Voor al uw silo’s…

Bij Silobouw Decock kan je terecht voor al uw silo’s: van 3 tot 100 kubieke meter!

Ook voor polyester tanks kan u bij ons terecht: vlakbodemtanks voor natte bijproducten of vloeibare meststoffen,spuiwatertanks…. Om silo’s en tanks van hoogwaardige en betrouwbare kwaliteit te kunnen afleveren, onderhouden wij een exclusief samenwerkingsverband met M.I.P. Tanks & Silos als vaste aanbieder: www.mip-nv.com

Logo_MIP_Silobouw

Onze silo’s zijn uitermate geschikt voor de opslag van mengvoeders, tarwe, gerst,soja en andere droge producten. Dat komt omdat ze uit één stuk zijn gemaakt, gelijk gevuld kunnen worden en dankzij een spiegelgladde binnenwand een optimale uitstroming kennen van korrel- en meelproducten.

Wij leveren ook polyestertanks die ideaal zijn voor de opslag van vloeibare kunstmest, natte bijproducten en spuiwater die agressieve en corrosieve milieus zijn.

Die tanks zijn namelijk chemisch resistent, hebben uitstekende mechanische eigenschappen en zijn niet onderhevig aan roestvorming door het feit dat ze uit glasvezelsterke kunststof zijn vervaardigd. Bovendien vergen ze een minimum aan onderhoud en zijn ze door de spiegelgladde binnenwand makkelijk te reinigen. 

Zowel het gebruik van vloeibare kunstmest en natte bijproducten, cruciaal bij het behoud van de kwaliteit en de voedingswaarde bij opslag van voeders in de veehouderij, zijn noodzakelijk maar stellen specifieke scheikundige eisen. Dat geldt eveneens voor spuiwater dat men bekomt door het gebruik van luchtwassers en waarin restanten van zwavelzuur, ammoniumsulfaat, nitraat en nitriet kunnen voorkomen. 

Ook de metalen Roxell silo's behoren tot ons gamma.

 

Specialisatie: plaatsen en verplaatsen van silo’s en alle herstellingen aan uw silo's.