Voer- & drinksystemen

Systemen van ROXELL voor vleeskuikens, moederdieren, leg- en opfokstallen.

Voeder- en drinkwatersystemen van ROXELL voor vleeskuikens, moederdieren, leg- en opfokstallen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van pannenvoer- of voergootsystemen. Sleepkettingen leveren we via LANDMECO (Deense kwaliteit).

Als u met ons in zee gaat, kan u ervan op aan dat wij het beste en meest rendabele voeder- en drinksysteem in uw hokken installeren. Omdat wij daarbij beroep doen op de systemen van Roxell kunnen wij voor alles een oplossing bieden. Optimaal voer en water en optimaal gebruik van plaats, zijn daarbij de uitgangspunten. 

Zo kunnen wij voedersystemen leveren met een open voerpan Comeo,ovalen pannen Haikoo en klassieke ronde voerpannen Minimax voor vleeskuikens en aangepaste modellen voor zware vleeskuikens. Ook voor ouderdieren,opfok en leghennen bestaan een rits mogelijkheden : Bridomat - Boozzter - Kixoo - Vitoo - Bridolay - Laica -Poolai.  

Uniek zijn de drinksystemen van Roxell : het drinknippelsysteem Swii-Flo en het cupsysteem Sparkcup. Ook hier gaan het welzijn van de dieren en het economisch rendement hand in hand. 

Ook voor ronddrinkers Plasson en kalkoendrinkers Aquamax kun u bij ons terecht.

Tenslotte: zeggen we pluimvee dan hebben we het over vleeskuikens, kalkoenen, eenden, parelhoenen, kwartels…